Pages

jeudi 3 juin 2010

Utveckling - glädjeämnen


Varför sitta i när man kan klättra pâ? "No hands, no hands" och applâd till mig själv. Fyrtio gânger om dagen.


Bäst i test: En mycket fin robotbok - pâ spanska! Ärvd av min spanskfranska kollega, som utlovade mycket nöje och mycket riktigt... Nu är det bara pequeno Manolito som gäller.



Mors dag är i det här huset en mycket bortglömd dag, i alla fall efter arbetstid. Men dagen efter mors dag när moren kom hem efter en mycket omotiverande dag blev jag mycket, mycket glad, ja faktiskt rörd, av pinjon (?? pijon...? pion...?) piondoft, pivoine, och andra stiliga saker i vitt, lila och tom en liten rosa gerbera, som samsades med det ljuvligt doftande massorna i vasen.

Att blommor skulle vara överskattat? No way!!
(Här ska tilläggas att här gäller stort max en eller halleluja tvâ per âr, säg i medel 0,2 buketter i genomsnitt, ârligen, men med den effekten de har är det bara att inse: en av husets tvâ vuxna invânare har ännu inte insett hur lângt han/hon skulle kunna nâ med bara en liten blomma; hade undertecknad hittat ett vapen pâ sâ liten distans som framkallar târar nästintill omedelbart, dâ jäklar hade vi sett multum av dem här, om inte dagligen sâ veckoligen? hahaha).  

1 commentaire:

Maria a dit…

PION! Vilken duktig systerdotter jag har ;-) LÄNGTAR EFTER ER!!!!