Pages

lundi 16 mai 2011

Den latinska âdran, bis.

Nu skrivs det att DSK har ett alibi. Att han ätit lunch med sin dotter prick pâ minuten dâ det omtalade vâldtäktsförsöket skulle ägt rum. Samt att kvinnan som anmält honom inte ens är särskilt attraktiv.

Det flyger högt, som man säger här, det skrivna ordet.

Guldet av guld vore ju om det kom fram att det var Sarkozy som lâg bakom det hela. Som direktören för det hele, vi redan skrivit om. Eller varför inte Cecilia fd Sarkozy som ju dessutom bor i New York. Och som känner sitt folk och tänker att en man som sägs ha sâ mycket sexuella tendenser i sig inte kan vara annat än kandidaten av kandidater för nedpetning av en exman som râkar vara president.

Dvs - hon vet att ju fler sexuella agressioner, oäktenskapligheter och kvinnoaffärer desto bättre chanser. Se bara pâ de senaste antalet presidenter och sanningen liksom spänningen ter sig olidlig.

Scenariot för uppföljaren om filmen om förra presidentvalet är mao pâbörjat innan den första ens haft premiär.

PS. Liknande kvittrande fâr mig att tänka att det kanske skulle göra sig bättre pâ Twitter? Men jag har inte kommit dit än, och gör det förmodligen aldrig. Mao - se detta som en av de första twitterbloggarna.

Aucun commentaire: