Pages

jeudi 22 avril 2010

Champagne: En bebisfrâga!

För att anspela till rubriken nedan. Eller bebis... - "det är jag ju inte", som hon säkert skulle säga, lillan, om hon bara kunde.Hursom, en femtonmânaders-frâga.
Vi har just kommit hem frân invigningen av stadscentrums nyrenoverade parkering (jojo, det händer saker här i stan, hehe). De trollar fram evenemang pâ evenemang för att visa det roliga och bra med en totalrenoverad stad, dâ alla bara gnäller och säger det var bättre förr och fy för vägarbete (när det bara är att öppna ögonen och se hur fint allt blir, svartnade byggnader är upputsade, traktens tuffeau-sten glänser nästan gyllene i solens sena strâlar...). Och ikväll alltsâ parkeringhusinvigning.

Jättefint! Och dagen till ära en veteranbilsutställning - vi var rörande överens, maken och jag, om att om vi var tvungna att dra hem med en sâ valde vi den mörkblâ jaguaren, superelegant som ju bara mörkblâ jaguarer kan vara, bland de nymâlade parkeringsdäcken och väggarna.

Samt ett litet champagneglas till oss ärade förinbjudna. Som fick lillan att skrika. Fullkomligt vrâla. Okey dâ, smaka en droppe. Meeeeer. Okey dâ, en liten till. Meeeeeeer. Nej. Jooooooo. Nehej, det gâr inte, du kan inte klunka champagne... Joooooooo. "Vill hon ha champagne, sâ liten hon är, tuttinutt". Jaaaaaa.

Ska vi gâ hem kanske? Ja, jag tror det. Hejdâ! (Tyvärr fick jag inte med mig nâgon vare sig kamera eller telefon med kamera i sâ det blir tyvärr varken bilbilder, parkeringsbilder eller champagnebilder. Tänk sâ mycket mer glamoröst det kunde blivit, hoho).

Nu ska här ses pâ Fame! (Apropâ glamour. I'm gonna live forever). Och learn how to fly.

Aucun commentaire: