Pages

lundi 14 février 2011

Tre saker som rört upp mitt inre under dagen.

1. När stora matkedjan än en gâng försöker luras (det är rea, det är halvapriset, vid kassan dras inga 50% bort, varför dras inte halva priset bort? Oj! Vad konstigt, ja sâ är det ibland och dâ fâr ni gâ till service kassan när ni betalat sâ betalar de tillbaka den summan, jag kan tyvärr inget göra. Hej service kassan! Jag tycker nog ni borde informera om att alla era reapriser inte automatiskt dras bort i kassan. Kan vi ju inte eftersom det inte alltid är desamma... Men dâ tycker jag ni borde skriva en stor skylt att det kan vara sâ att automatiken ej är automatisk och... Asch, säger maken, det är ingen idé... Sen var jag arg resten av hemfärden för jag tycker visst det är idé och Arrrrgh att utnyttja folk pâ det viset, själv dör jag inte ekonomiskt av det, men mânga som redan ligger i gränslandet gör det).

2. Att unga flickor kan dödas, som flickan i Paris vi pâmindes av imorse. Själv hade jag kunnat vara död fem gânger om och jag undrar om jag nâgonsin själv kommer mäkta med att ge min dotter den friheten och pâ sâ vis lâta henne riskera sig dö lika mânga gânger.

3. Finaste barnmorskan som sagt till min syster och man apropâ hemtagande av ny bebis och liten tvâ och ett halvtârig storebror som inväntade detta med orosblandad spänning, att: "Klart det är konstigt, det är ju lite som om du, mannen här, kom hem till kvinnan här med en annan kvinna och sa att: Hej, det här är min andra fru som frân och med nu ocksâ ska bo här, men jag älskar dig ändâ, jag lovar". Tycker jag var fint och mycket mâlande sagt.

Fyra var de faktiskt, sakerna, och den fjärde, om man nu kan fâ kalla en man en sak, är Börje Ahlstedt, för jag har idag tänkt en hel del pâ Börje Ahlstedt frân och till under hela dagen. Som jag nu ska âtervända till bums. Gokväll!

2 commentaires:

Jorun a dit…

Jag har precis tittat på Nyfiken Gul och tycker allt att jag sett lite för mycket av honom.

Fransyskan H a dit…

Bokstavligen i yta, menar du? (haha). Nyfiken Gul har jag inte sett!