Pages

mercredi 23 février 2011

Visst fâr man säga: "Stolt!"?



(...som Lillan säger: C'est quoi ça?! Jo förstâr du, det var vad jag var när jag kom förbi ikväll).

7 commentaires:

Anna a dit…

Urtjusigt tycker Lerum!

Lotta a dit…

Superläckert, stiligt och smakfullt!

annannan a dit…

Oj. Oh om min stad hade en sådan skandinav.

Maria a dit…

Mölndal tycker som Lerum!

Fransyskan H a dit…

Men hörrni: tackar! (vad roligt att inte "tycka om ensam"...!).

annannan a dit…

Kan du inte berätta lite mer om butiken? Ja, inte själva butiken som sådan, den har jag ju fattat att jag kan utforska genom länken i listan, men om dess idé och tillkomst och så. Du ger ibland korta kommentarer om den som gör mig nyfiken.

Jag drömmer ingalunda om att ha en butik, men jag tycker mycket om butiker som är någons realistiska dröm förverkligad. Om det hade funnits en sådan som er i min stad hade jag varit en mycket flitig kund.

Fast det är bättre för min ekonomi att mina drömbutiker här i stan säljer garn och te. Det kan man köpa lite grann av många gånger, och det går åt, Det blir dyrt i längden med design-soffor för att man inte kunde förmå sig att gå utan att köpa något.

Fransyskan H a dit…

Det ska jag absolut göra, endera dagen! Och som inledning, lât oss säga sâ här: mer än en dröm om butik härrör den ur en dröm om att vara sin egen chef, att sköta sin egen tid, och där butiken, rätt skött, skulle kunna bli verktyget för att nâ den. Att vi sedan ramlade pâ ett fantastiskt företag som Marimekko var en otroligt lycklig slump. Att det dessutom visade sig - att ha en butik som vâr alltsâ - vara ett alldeles lysande sett att hamna rätt i en stad där ingen av oss har minsta lilla förknutet band. De som kommer dit, och handlar eller inte, skall väl tilläggas, är till en stor majoritet mer liknande oss än vi nâgonsin kunnat förutse. Mer senare!